Rörmokare i Lenhovda

Rörmokare i Lenhovda - I Lenhovda kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Lenhovda kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Lenhovda. I Lenhovda finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Lenhovda rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Lenhovda.

Rörmokare i Lenhovda

Här finns en lista över alla rörmokare i Lenhovda som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Lenhovda Värme & Sanitet AB
Fabriksg. 2
360 73 Lenhovda


Nilt AB
Herråkra 18
360 73 Lenhovda


VVS-Teknik Alf Fermskog AB
Ekg. 38
360 73 Lenhovda

Kostnad och pris för rörmokare i Lenhovda

Beroende på rörmokaren i Lenhovda och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Lenhovda något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Lenhovda och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Lenhovda

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Lenhovda, och här finns ytterligare information om platsen Lenhovda.

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Lenhovda om du är intresserad av att lära dig mer om Lenhovda, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Lenhovda fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Lenhovda som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Kronoberg.

Akut rörmokare på jour i Lenhovda

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Lenhovda så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Lenhovda så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Lenhovda från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Lenhovda

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Lenhovda rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Lenhovda. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Lenhovda som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Lenhovda.

VVS i Lenhovda - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Lenhovda.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Lenhovda kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Lenhovda.