Rörmokare i Trekanten

Rörmokare i Trekanten - I Trekanten kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Trekanten kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Trekanten. I Trekanten finns det totalt 5 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Trekanten rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Trekanten.

Rörmokare i Trekanten

Här finns en lista över alla rörmokare i Trekanten som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Connys VVS
Pilg. 7
388 41 Trekanten


Källstorps VVS AB
Källstorpsmo 606
388 98 Trekanten


Källstorps Vvs
Källstorpsmo 606
388 98 Trekanten


Pms Bygg & Allservice
Stjärnamo 117
388 98 Trekanten


Acro Energiteknik AB
Vallentins v. 18
388 40 TREKANTEN

Kostnad och pris för rörmokare i Trekanten

Beroende på rörmokaren i Trekanten och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Trekanten något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Trekanten och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Trekanten

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Trekanten, och här finns ytterligare information om platsen Trekanten.

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånarantal: 1422, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Trekanten om du är intresserad av att lära dig mer om Trekanten, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Trekanten fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Trekanten som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Kalmar.

Akut rörmokare på jour i Trekanten

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Trekanten så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Trekanten så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Trekanten från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Trekanten

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Trekanten rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Trekanten. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Trekanten som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Trekanten.

VVS i Trekanten - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Trekanten.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Trekanten kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Trekanten.