Rörmokare i Påskallavik

Rörmokare i Påskallavik - I Påskallavik kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Påskallavik kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Påskallavik. I Påskallavik finns det totalt 2 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Påskallavik rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Påskallavik.

Rörmokare i Påskallavik

Här finns en lista över alla rörmokare i Påskallavik som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Rörcentralen i Påskallavik AB
Kustv. 52
570 90 PÅSKALLAVIK


iqEnergi - smart energi
Pappersbruksv 1
570 90 PÅSKALLAVIK

Kostnad och pris för rörmokare i Påskallavik

Beroende på rörmokaren i Påskallavik och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Påskallavik något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Påskallavik och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Påskallavik

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Påskallavik, och här finns ytterligare information om platsen Påskallavik.

Påskallavik är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, beläget vid Kalmarsund, cirka 15 km söder om Oskarshamn. Påskallavik växte fram mellan gårdarna Emmekalv, Älvehult, Nötö och Vånevik, vilka kan härledas till medeltiden.

Yta: 112,38 hektar
Invånarantal: 1083, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Påskallavik om du är intresserad av att lära dig mer om Påskallavik, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Påskallavik fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Påskallavik som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Kalmar.

Akut rörmokare på jour i Påskallavik

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Påskallavik så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Påskallavik så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Påskallavik från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Påskallavik

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Påskallavik rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Påskallavik. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Påskallavik som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Påskallavik.

VVS i Påskallavik - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Påskallavik.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Påskallavik kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Påskallavik.