Rörmokare i Oskarshamn

Rörmokare i Oskarshamn - I Oskarshamn kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Oskarshamn kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Oskarshamn. I Oskarshamn finns det totalt 6 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Oskarshamn rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Oskarshamn.

Rörmokare i Oskarshamn

Här finns en lista över alla rörmokare i Oskarshamn som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Rör-Karlsson AB
Dammg. 18
572 30 Oskarshamn


Imtech VS-teknik AB
Primov. 3
572 36 Oskarshamn


LR Installation AB
Väderumsv. 5
572 36 Oskarshamn


Caverion
Kapellv. 2
572 56 Oskarshamn


Kylteknik i Kalmar AB
Gengasv. 6
572 36 Oskarshamn


VVS-Service AB
Trattv. 14 A
572 51 OSKARSHAMN

Kostnad och pris för rörmokare i Oskarshamn

Beroende på rörmokaren i Oskarshamn och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Oskarshamn något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Oskarshamn och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Oskarshamn

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Oskarshamn, och här finns ytterligare information om platsen Oskarshamn.

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Oskarshamn om du är intresserad av att lära dig mer om Oskarshamn, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Oskarshamn fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Oskarshamn som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Kalmar.

Akut rörmokare på jour i Oskarshamn

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Oskarshamn så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Oskarshamn så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Oskarshamn från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Oskarshamn

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Oskarshamn rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Oskarshamn. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Oskarshamn som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Oskarshamn.

VVS i Oskarshamn - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Oskarshamn.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Oskarshamn kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Oskarshamn.