Rörmokare i Läckeby

Rörmokare i Läckeby - I Läckeby kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Läckeby kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Läckeby. I Läckeby finns det totalt 2 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Läckeby rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Läckeby.

Rörmokare i Läckeby

Här finns en lista över alla rörmokare i Läckeby som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Kaba International Trading AB
Läckeby 102
395 98 LÄCKEBY


Anders Rör & Smide
Läckebyv. 13
395 97 Läckeby

Kostnad och pris för rörmokare i Läckeby

Beroende på rörmokaren i Läckeby och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Läckeby något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Läckeby och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Läckeby

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Läckeby, och här finns ytterligare information om platsen Läckeby.

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Läckeby om du är intresserad av att lära dig mer om Läckeby, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Läckeby fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Läckeby som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Kalmar.

Akut rörmokare på jour i Läckeby

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Läckeby så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Läckeby så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Läckeby från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Läckeby

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Läckeby rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Läckeby. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Läckeby som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Läckeby.

VVS i Läckeby - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Läckeby.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Läckeby kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Läckeby.