Rörmokare i Kristdala

Rörmokare i Kristdala - I Kristdala kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kristdala kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kristdala. I Kristdala finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kristdala rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kristdala.

Rörmokare i Kristdala

Här finns en lista över alla rörmokare i Kristdala som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Ishults Rör
Ishult Solbacka
570 91 KRISTDALA


Boris Värme & Sanitet AB
L. Bråbo 7
570 91 KRISTDALA


Kristdala Rör- o. Järnaffär
Storg. 2
570 91 KRISTDALA

Kostnad och pris för rörmokare i Kristdala

Beroende på rörmokaren i Kristdala och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kristdala något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kristdala och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kristdala

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kristdala, och här finns ytterligare information om platsen Kristdala.

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Yta: 140,49 hektar
Invånarantal: 945, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kristdala om du är intresserad av att lära dig mer om Kristdala, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kristdala fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kristdala som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Kalmar.

Akut rörmokare på jour i Kristdala

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kristdala så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kristdala så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kristdala från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kristdala

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kristdala rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kristdala. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kristdala som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kristdala.

VVS i Kristdala - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kristdala.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kristdala kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kristdala.