Rörmokare i Kalmar

Rörmokare i Kalmar - I Kalmar kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kalmar kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kalmar. I Kalmar finns det totalt 13 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kalmar rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kalmar.

Rörmokare i Kalmar

Här finns en lista över alla rörmokare i Kalmar som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Imtech VS-teknik AB
Verkstadsg. 35
392 39 Kalmar


Stensö VVS AB
Stensöv. 2
392 46 Kalmar


QTF Sweden AB
Slöjdareg. 5
393 53 KALMAR


LR Installation AB
Tjärhovsg. 5 -7
392 31 Kalmar


LSE Mark AB
Dokumentv. 34
394 70 KALMAR


CalmarSunds VVS & El AB
Verkstadsg. 28
392 39 Kalmar


Acara AB
Rigav. 5
393 56 Kalmar


Johanssons VVS Isolering AB
Rigav. 4
393 56 Kalmar


Högsander VVS & Energi AB
Dagöv. 5
393 56 Kalmar


J C Pool AB
Teknikerv. 12
393 63 Kalmar


Caverion
Dragonv. 13
392 39 Kalmar


VVS-Butiken Lindsdals Rör AB
Dagöv. 5
393 56 Kalmar


Kalmar Sunds VVS & El AB
Verkstadsg. 28
392 39 Kalmar

Kostnad och pris för rörmokare i Kalmar

Beroende på rörmokaren i Kalmar och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kalmar något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kalmar och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kalmar

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kalmar, och här finns ytterligare information om platsen Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kalmar om du är intresserad av att lära dig mer om Kalmar, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kalmar fanns det totalt 13 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kalmar som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Kalmar.

Akut rörmokare på jour i Kalmar

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kalmar så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kalmar så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kalmar från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kalmar

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kalmar rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kalmar. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kalmar som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kalmar.

VVS i Kalmar - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kalmar.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kalmar kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kalmar.