Rörmokare i Färjestaden

Rörmokare i Färjestaden - I Färjestaden kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Färjestaden kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Färjestaden. I Färjestaden finns det totalt 6 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Färjestaden rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Färjestaden.

Rörmokare i Färjestaden

Här finns en lista över alla rörmokare i Färjestaden som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Vatten & Värme i Färjestaden AB
Björnhovdag. 16
386 35 Färjestaden


Bad & Värme, Kalmar VVS & El-montage
Storg. 70
386 32 FÄRJESTADEN


Jaxx Vitvaruservice på Öland, AB
Garveriv. 4
386 90 FÄRJESTADEN


Peters Kyl & Maskinservice
Törnbotten 219
386 90 FÄRJESTADEN


Mark & Fastighet I Färjestaden AB
Bläcksvampg. 6
386 32 FÄRJESTADEN


Kalmar Svets & Anläggningsmontage AB
Gårdby 153
386 92 FÄRJESTADEN

Kostnad och pris för rörmokare i Färjestaden

Beroende på rörmokaren i Färjestaden och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Färjestaden något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Färjestaden och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Färjestaden

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Färjestaden, och här finns ytterligare information om platsen Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Färjestaden om du är intresserad av att lära dig mer om Färjestaden, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Färjestaden fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Färjestaden som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Kalmar.

Akut rörmokare på jour i Färjestaden

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Färjestaden så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Färjestaden så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Färjestaden från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Färjestaden

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Färjestaden rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Färjestaden. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Färjestaden som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Färjestaden.

VVS i Färjestaden - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Färjestaden.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Färjestaden kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Färjestaden.