Rörmokare i Borgholm

Rörmokare i Borgholm - I Borgholm kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Borgholm kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Borgholm. I Borgholm finns det totalt 8 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Borgholm rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Borgholm.

Rörmokare i Borgholm

Här finns en lista över alla rörmokare i Borgholm som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Feffes Vvs, AB
Sandg. 37
387 31 Borgholm


Borgholms Rörteknik AB
Hammarv. 5
387 35 Borgholm


Rogers VVS & AllService
Ängsg. 15
387 35 Borgholm


CalmarSunds VVS & El AB
Per Lindströms v. 7
387 35 Borgholm


El & Kylgruppen, Elkedjan
Storg. 46
387 34 BORGHOLM


Ölands El & Värmeteknik AB
Ö. Sörby G. Byg. 4
387 94 BORGHOLM


Ölands El & Värmeteknik KB
Ö. Sörby G. Byg. 4
387 94 BORGHOLM


Bp Rör I Borgholm AB
Storg. 44
387 34 BORGHOLM

Kostnad och pris för rörmokare i Borgholm

Beroende på rörmokaren i Borgholm och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Borgholm något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Borgholm och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Borgholm

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Borgholm, och här finns ytterligare information om platsen Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Borgholm om du är intresserad av att lära dig mer om Borgholm, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Borgholm fanns det totalt 8 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Borgholm som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Kalmar.

Akut rörmokare på jour i Borgholm

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Borgholm så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Borgholm så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Borgholm från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Borgholm

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Borgholm rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Borgholm. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Borgholm som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Borgholm.

VVS i Borgholm - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Borgholm.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Borgholm kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Borgholm.