Rörmokare i Bor

Rörmokare i Bor - I Bor kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Bor kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Bor. I Bor finns det totalt 4 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Bor rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Bor.

Rörmokare i Bor

Här finns en lista över alla rörmokare i Bor som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Svenssons Rör AB, Staffan
Gällaryd GRIPENBERG
330 15 BOR


Bors Rörledningsfirma, AB
Mjölnarev. 2
330 15 BOR


Drömminge Rör
Drömminge Prästgård 1
330 15 BOR


Jarls Rör Service
Pinnarekulla 1
330 15 BOR

Kostnad och pris för rörmokare i Bor

Beroende på rörmokaren i Bor och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Bor något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Bor och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Bor

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Bor, och här finns ytterligare information om platsen Bor.

Bor (uttalas som "bår") är en tätort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Bor ligger 12 km söder om Värnamo längs med Kust till kust-banan och riksväg 27 mellan Göteborg och Karlskrona. Ortens namn syftar på båtbärarna som bar båtar fram och tillbaka mellan sjöarna Hindsen och Flåren

Yta: 157,36 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Bor om du är intresserad av att lära dig mer om Bor, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Bor fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Bor som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Jönköping.

Akut rörmokare på jour i Bor

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Bor så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Bor så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Bor från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Bor

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Bor rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Bor. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Bor som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Bor.

VVS i Bor - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Bor.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Bor kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Bor.