Rörmokare i Strömsund

Rörmokare i Strömsund - I Strömsund kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Strömsund kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Strömsund. I Strömsund finns det totalt 9 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Strömsund rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Strömsund.

Rörmokare i Strömsund

Här finns en lista över alla rörmokare i Strömsund som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Vattudalens Rör AB
Trollöv. 4
833 35 STRÖMSUND


TK-Service
Järnvägsg. 29
833 35 STRÖMSUND


ONE Nordic
Skräddaruddsg. 10
833 35 STRÖMSUND


Stornäsuddens VA AB
Lagmansg. 43
833 31 STRÖMSUND


Pn Tek
Abborrviksv. 2 A
833 35 STRÖMSUND


ABC VVS-Service
Klöva 105
833 95 STRÖMSUND


FREDDES VVS & MARKSERVICE
Sporrsjönäs 222
833 93 STRÖMSUND


Pn Tek I Strömsund AB
Abborrviksv. 2 A
833 35 STRÖMSUNDTmg Service AB
Torsg

Kostnad och pris för rörmokare i Strömsund

Beroende på rörmokaren i Strömsund och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Strömsund något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Strömsund och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Strömsund

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Strömsund, och här finns ytterligare information om platsen Strömsund.

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Strömsund om du är intresserad av att lära dig mer om Strömsund, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Strömsund fanns det totalt 9 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Strömsund som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Jämtland.

Akut rörmokare på jour i Strömsund

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Strömsund så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Strömsund så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Strömsund från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Strömsund

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Strömsund rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Strömsund. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Strömsund som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Strömsund.

VVS i Strömsund - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Strömsund.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Strömsund kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Strömsund.