Rörmokare i Östersund

Rörmokare i Östersund - I Östersund kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Östersund kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Östersund. I Östersund finns det totalt 12 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Östersund rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Östersund.

Rörmokare i Östersund

Här finns en lista över alla rörmokare i Östersund som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

TK-Service
Bangårdsg. 25
831 45 östersund


Comfort Rörteknik AB
Hagv. 28
831 48 ÖSTERSUND


Bad & Värme Norderåsens VVS AB
Hemv. 28
831 61 östersund


Hedlert i Östersund AB
Voltv. 24
831 48 ÖSTERSUND


Lundhags Fastighetsservice
Odensalag. 62
831 46 ÖSTERSUND


Benke Rörmokare AB
Stenåldersv. 22
831 61 östersund


Norén VVS Konsult AB
Hårdängeg. 11 B
831 48 ÖSTERSUND


P K Svets & VVS AB
Nifsåsv. 15
831 52 östersund


Verksmon Bilservice AB
Plankv. 9
831 77 ÖSTERSUND


Sjölinders Riv och Byggtjänst
Voltv. 22
831 48 ÖSTERSUND


Grund och Takteknik I Krokom AB
Odenskogsv. 36
831 48 ÖSTERSUND


Norderåsens VVS AB
Hemv. 28
831 61 östersund

Kostnad och pris för rörmokare i Östersund

Beroende på rörmokaren i Östersund och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Östersund något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Östersund och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Östersund

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Östersund, och här finns ytterligare information om platsen Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Östersund om du är intresserad av att lära dig mer om Östersund, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Östersund fanns det totalt 12 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Östersund som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Jämtland.

Akut rörmokare på jour i Östersund

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Östersund så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Östersund så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Östersund från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Östersund

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Östersund rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Östersund. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Östersund som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Östersund.

VVS i Östersund - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Östersund.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Östersund kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Östersund.