Rörmokare i Lit

Rörmokare i Lit - I Lit kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Lit kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Lit. I Lit finns det totalt 6 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Lit rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Lit.

Rörmokare i Lit

Här finns en lista över alla rörmokare i Lit som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Tomas Rörservice I Lit AB
Östersundsv. 63
836 31 Lit


Kalles Rör & Fastighetsservice AB
Litsnäset 105
836 92 LIT


Värmeservice Sven Carlsson
Palleråsen 140
836 91 Lit


Kalles Rör & Fastighetsservice AB
Litsnäset 105
836 92 LIT


Tomas Rörservice
Sörev. 7 A
836 31 Lit


Lits Svets & Smide AB
Boda 115
836 92 LIT

Kostnad och pris för rörmokare i Lit

Beroende på rörmokaren i Lit och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Lit något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Lit och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Lit

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Lit, och här finns ytterligare information om platsen Lit.

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Lit om du är intresserad av att lära dig mer om Lit, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Lit fanns det totalt 6 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Lit som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Jämtland.

Akut rörmokare på jour i Lit

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Lit så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Lit så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Lit från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Lit

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Lit rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Lit. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Lit som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Lit.

VVS i Lit - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Lit.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Lit kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Lit.