Rörmokare i Krokom

Rörmokare i Krokom - I Krokom kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Krokom kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Krokom. I Krokom finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Krokom rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Krokom.

Rörmokare i Krokom

Här finns en lista över alla rörmokare i Krokom som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Blombergs VVS AB
Aspåsnäset 712
835 92 Krokom


Bygg & VVS AB
Hissmov. 6
835 32 Krokom


I.D. Rörservice
Svartåsen 337
835 91 KROKOM

Kostnad och pris för rörmokare i Krokom

Beroende på rörmokaren i Krokom och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Krokom något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Krokom och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Krokom

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Krokom, och här finns ytterligare information om platsen Krokom.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Krokom om du är intresserad av att lära dig mer om Krokom, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Krokom fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Krokom som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Jämtland.

Akut rörmokare på jour i Krokom

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Krokom så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Krokom så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Krokom från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Krokom

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Krokom rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Krokom. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Krokom som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Krokom.

VVS i Krokom - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Krokom.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Krokom kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Krokom.