Rörmokare i Hede

Rörmokare i Hede - I Hede kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Hede kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Hede. I Hede finns det totalt 2 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Hede rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Hede.

Rörmokare i Hede

Här finns en lista över alla rörmokare i Hede som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Hedevikens Fiskodling Alvar Eriksson
Hedeviken Jons 300
840 93 Hede


Hede Rör AB
Sonfjällsg. 10
840 93 Hede

Kostnad och pris för rörmokare i Hede

Beroende på rörmokaren i Hede och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Hede något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Hede och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Hede

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Hede, och här finns ytterligare information om platsen Hede.

Hede är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Hede socken i landskapet Härjedalen. Riksväg 84 passerar genom Hede. I Hede har det funnits flera industrier genom tiderna. Vid Halfari kraftverk utvinns energi genom vattenkraft.

Yta: 162,58 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Hede om du är intresserad av att lära dig mer om Hede, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Hede fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Hede som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Jämtland.

Akut rörmokare på jour i Hede

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Hede så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Hede så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Hede från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Hede

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Hede rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Hede. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Hede som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Hede.

VVS i Hede - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Hede.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Hede kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Hede.