Rörmokare i Funäsdalen

Rörmokare i Funäsdalen - I Funäsdalen kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Funäsdalen kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Funäsdalen. I Funäsdalen finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Funäsdalen rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Funäsdalen.

Rörmokare i Funäsdalen

Här finns en lista över alla rörmokare i Funäsdalen som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Agera Funäsdalen AB
Rörosv. 43
840 95 FUNÄSDALEN


J P El & VVS Teknik AB
Åkerv. 30
840 95 FUNÄSDALEN


Rörmokaren i Funäsdalen AB
Rörosv. 52
840 95 FUNÄSDALEN

Kostnad och pris för rörmokare i Funäsdalen

Beroende på rörmokaren i Funäsdalen och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Funäsdalen något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Funäsdalen och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Funäsdalen

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Funäsdalen, och här finns ytterligare information om platsen Funäsdalen.

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Funäsdalen om du är intresserad av att lära dig mer om Funäsdalen, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Funäsdalen fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Funäsdalen som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Jämtland.

Akut rörmokare på jour i Funäsdalen

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Funäsdalen så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Funäsdalen så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Funäsdalen från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Funäsdalen

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Funäsdalen rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Funäsdalen. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Funäsdalen som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Funäsdalen.

VVS i Funäsdalen - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Funäsdalen.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Funäsdalen kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Funäsdalen.