Rörmokare i Åre

Rörmokare i Åre - I Åre kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Åre kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Åre. I Åre finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Åre rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Åre.

Rörmokare i Åre

Här finns en lista över alla rörmokare i Åre som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Energi Huset i Åre AB
Såå 503 A
830 13 åre


Åre Vatten & Värme AB
Ängarna 283
830 13 åre


Svemag AB
Björnänge 825
830 13 åre

Kostnad och pris för rörmokare i Åre

Beroende på rörmokaren i Åre och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Åre något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Åre och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Åre

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Åre, och här finns ytterligare information om platsen Åre.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Åre om du är intresserad av att lära dig mer om Åre, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Åre fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Åre som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Jämtland.

Akut rörmokare på jour i Åre

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Åre så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Åre så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Åre från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Åre

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Åre rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Åre. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Åre som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Åre.

VVS i Åre - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Åre.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Åre kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Åre.