Rörmokare i Laholm

Rörmokare i Laholm - I Laholm kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Laholm kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Laholm. I Laholm finns det totalt 13 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Laholm rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Laholm.

Rörmokare i Laholm

Här finns en lista över alla rörmokare i Laholm som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Ahla Rör Service & Installation
Ahlav. 19
312 93 LAHOLM


LBC-Ängstorp AB
Industrig. 19
312 34 Laholm


Sydpumpen AB
Ängelholmsv. 58
312 34 Laholm


ONE Nordic
Industrig. 9
312 34 Laholm


Jan-Anders Ivarsson VVS AB
Menlösa 51
312 97 LAHOLM


Hallandsåsens Rör AB
Våxtorpsv. 5
312 97 LAHOLM


Ahlagård Plastsvets AB
Ahla 141
312 93 LAHOLM


Rick Andersson Bjerke
Tegelbruksv. 24
312 32 Laholm


Johansson, Anders
Vessinge Svenstorp
312 92 Laholm


Midic AB
Öreliden 3
312 32 Laholm


Nj Kamin och Puts Service AB
Mellbystrandsv. 53
312 34 LaholmÅkesson, Elver
Laxgränd 6


Köpinge Rör AB
Köpinge SMEDJA
312 91 LAHOLM

Kostnad och pris för rörmokare i Laholm

Beroende på rörmokaren i Laholm och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Laholm något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Laholm och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Laholm

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Laholm, och här finns ytterligare information om platsen Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Laholm om du är intresserad av att lära dig mer om Laholm, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Laholm fanns det totalt 13 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Laholm som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Halland.

Akut rörmokare på jour i Laholm

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Laholm så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Laholm så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Laholm från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Laholm

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Laholm rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Laholm. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Laholm som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Laholm.

VVS i Laholm - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Laholm.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Laholm kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Laholm.