Rörmokare i Kungsbacka

Rörmokare i Kungsbacka - I Kungsbacka kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Kungsbacka kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Kungsbacka. I Kungsbacka finns det totalt 8 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Kungsbacka rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Kungsbacka.

Rörmokare i Kungsbacka

Här finns en lista över alla rörmokare i Kungsbacka som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Aderbys Rör AB
Teknikg. 4
434 37 KUNGSBACKA


Annebergs Rörinstallation AB
N. Annebergsv. 153
434 96 Kungsbacka


Wahlbäcks Rör AB
Ringg. 19
434 41 Kungsbacka


HB Bygg AB
Magasinsg. 4
434 37 KUNGSBACKA


Veteranpoolen Kungsbacka
Hantverksg. 30
434 42 KUNGSBACKA


Gasmontage I Göteborg AB
Arendalsv. 27
434 39 KUNGSBACKA


Torva Bygg AB
L. Bäcksg. 40
434 36 Kungsbacka


i Halland AB
Bissmarksg. 11
434 31 KUNGSBACKA

Kostnad och pris för rörmokare i Kungsbacka

Beroende på rörmokaren i Kungsbacka och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Kungsbacka något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Kungsbacka och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Kungsbacka

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Kungsbacka, och här finns ytterligare information om platsen Kungsbacka.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Kungsbacka om du är intresserad av att lära dig mer om Kungsbacka, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Kungsbacka fanns det totalt 8 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Kungsbacka som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Halland.

Akut rörmokare på jour i Kungsbacka

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Kungsbacka så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Kungsbacka så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Kungsbacka från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Kungsbacka

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Kungsbacka rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Kungsbacka. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Kungsbacka som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Kungsbacka.

VVS i Kungsbacka - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Kungsbacka.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Kungsbacka kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Kungsbacka.