Rörmokare i Halmstad

Rörmokare i Halmstad - I Halmstad kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Halmstad kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Halmstad. I Halmstad finns det totalt 11 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Halmstad rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Halmstad.

Rörmokare i Halmstad

Här finns en lista över alla rörmokare i Halmstad som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Imtech VS-teknik AB
Montörg. 7
302 62 HALMSTAD


Oscar Hanson VVS AB
Pilefeltsg. 48
300 04 HALMSTAD


Bröderna Håkanssons Rör AB
Skyttev. 25
302 44 HALMSTAD


Ahlströms Rör
Slottsmöllan 2 A
302 31 HALMSTAD


LP-Rör, HB
Stamv. 8
302 65 Halmstad


Rörtjänst i Halmstad AB
Stålverksg. 1
302 50 Halmstad


SS VVS
Bergängsv. 9 C
302 58 Halmstad


Slamsugningstjänst AB
Reparatörg. 2
302 62 HALMSTAD


Sydpumpen AB
Örnäsv. 71
302 91 HALMSTAD


Caverion
Spikg. 7
302 44 HALMSTAD


Swecon Anläggningsmaskiner AB
Gjutareg. 12
302 62 HALMSTAD

Kostnad och pris för rörmokare i Halmstad

Beroende på rörmokaren i Halmstad och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Halmstad något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Halmstad och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Halmstad

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Halmstad, och här finns ytterligare information om platsen Halmstad.

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Halmstad om du är intresserad av att lära dig mer om Halmstad, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Halmstad fanns det totalt 11 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Halmstad som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Halland.

Akut rörmokare på jour i Halmstad

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Halmstad så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Halmstad så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Halmstad från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Halmstad

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Halmstad rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Halmstad. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Halmstad som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Halmstad.

VVS i Halmstad - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Halmstad.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Halmstad kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Halmstad.