Rörmokare i Tingstäde

Rörmokare i Tingstäde - I Tingstäde kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Tingstäde kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Tingstäde. I Tingstäde finns det totalt 2 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Tingstäde rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Tingstäde.

Rörmokare i Tingstäde

Här finns en lista över alla rörmokare i Tingstäde som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Lanthantverkarna På Gotland, AB
Stenkyrka Tune 443
624 42 TINGSTÄDE


Heat & Cool Me AB
Stenkyrka Mos 492
624 42 TINGSTÄDE

Kostnad och pris för rörmokare i Tingstäde

Beroende på rörmokaren i Tingstäde och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Tingstäde något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Tingstäde och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Tingstäde

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Tingstäde, och här finns ytterligare information om platsen Tingstäde.

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånarantal: 265, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Tingstäde om du är intresserad av att lära dig mer om Tingstäde, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Tingstäde fanns det totalt 2 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Tingstäde som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Gotland.

Akut rörmokare på jour i Tingstäde

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Tingstäde så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Tingstäde så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Tingstäde från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Tingstäde

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Tingstäde rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Tingstäde. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Tingstäde som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Tingstäde.

VVS i Tingstäde - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Tingstäde.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Tingstäde kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Tingstäde.