Rörmokare i Stånga

Rörmokare i Stånga - I Stånga kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Stånga kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Stånga. I Stånga finns det totalt 5 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Stånga rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Stånga.

Rörmokare i Stånga

Här finns en lista över alla rörmokare i Stånga som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Burs VVS
Burs Ammunde 422
623 49 STÅNGA


Stånga Rör & El AB
Stånga Gumbalde 802
623 60 Stånga


Pettersson Eftr., Rörledningsfirma Olle & Evald HB
Stånga Hägvide 179
623 60 Stånga


Hemse VVS
Burs Häffride 753
623 49 STÅNGA


Stånga Rör AB
STÅNGA GUMBALDE
623 60 Stånga

Kostnad och pris för rörmokare i Stånga

Beroende på rörmokaren i Stånga och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Stånga något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Stånga och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Stånga

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Stånga, och här finns ytterligare information om platsen Stånga.

Stånga är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 50 km söder om centralorten Visby.

Yta: 104,76 hektar
Invånarantal: 317, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Stånga om du är intresserad av att lära dig mer om Stånga, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Stånga fanns det totalt 5 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Stånga som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Gotland.

Akut rörmokare på jour i Stånga

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Stånga så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Stånga så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Stånga från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Stånga

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Stånga rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Stånga. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Stånga som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Stånga.

VVS i Stånga - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Stånga.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Stånga kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Stånga.