Rörmokare i Slite

Rörmokare i Slite - I Slite kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Slite kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Slite. I Slite finns det totalt 4 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Slite rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Slite.

Rörmokare i Slite

Här finns en lista över alla rörmokare i Slite som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Pettersson, Per-Olof
Ugglev. 2
624 49 Slite


Engström O Ahlin AB
Vallstena Grinds 810
624 32 Slite


Mojner Elservice HB
Boge Mojner 846
624 36 Slite


Slite Vatten & Värme AB
Boge Mojner 828 A
624 36 Slite

Kostnad och pris för rörmokare i Slite

Beroende på rörmokaren i Slite och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Slite något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Slite och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Slite

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Slite, och här finns ytterligare information om platsen Slite.

Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Yta: 250,71 hektar
Invånarantal: 1483, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Slite om du är intresserad av att lära dig mer om Slite, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Slite fanns det totalt 4 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Slite som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Gotland.

Akut rörmokare på jour i Slite

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Slite så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Slite så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Slite från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Slite

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Slite rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Slite. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Slite som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Slite.

VVS i Slite - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Slite.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Slite kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Slite.