Rörmokare i Klintehamn

Rörmokare i Klintehamn - I Klintehamn kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Klintehamn kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Klintehamn. I Klintehamn finns det totalt 1 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Klintehamn rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Klintehamn.

Rörmokare i Klintehamn

Här finns en lista över alla rörmokare i Klintehamn som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Sanda VVS
Sanda Västerby 561
623 79 Klintehamn

Kostnad och pris för rörmokare i Klintehamn

Beroende på rörmokaren i Klintehamn och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Klintehamn något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Klintehamn och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Klintehamn

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Klintehamn, och här finns ytterligare information om platsen Klintehamn.

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Klintehamn om du är intresserad av att lära dig mer om Klintehamn, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Klintehamn fanns det totalt 1 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Klintehamn som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Gotland.

Akut rörmokare på jour i Klintehamn

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Klintehamn så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Klintehamn så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Klintehamn från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Klintehamn

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Klintehamn rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Klintehamn. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Klintehamn som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Klintehamn.

VVS i Klintehamn - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Klintehamn.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Klintehamn kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Klintehamn.