Rörmokare i Bollnäs

Rörmokare i Bollnäs - I Bollnäs kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Bollnäs kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Bollnäs. I Bollnäs finns det totalt 11 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Bollnäs rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Bollnäs.

Rörmokare i Bollnäs

Här finns en lista över alla rörmokare i Bollnäs som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Hälsinge Rör AB
Industrig. 2
821 41 BOLLNÄS


Ängabyggen AB
N. Kilaforsv. 81
821 30 BOLLNÄS


Hedbergs Rör AB
N. Kilaforsv. 2
821 30 BOLLNÄS


Hällbo Entreprenad Maskiner AB
Hällbo 9120
821 92 BOLLNÄS


Energibrunnar AB
Renslyckan 6
821 50 BOLLNÄS


Blomquist Rör AB
Renslyckan 6
821 50 BOLLNÄS


Bad & Värmebutiken I Bollnäs AB
Nyg. 7
821 42 Bollnäs


Rörteknik i Bollnäs AB
Voxsätter 9598
821 91 Bollnäs


J Blomquist Rör AB
Renslyckan 6
821 50 BOLLNÄSHagges Rör AB
Arborénsg


Bollnäs Vvs, AB
Kilbergsgränd 7
821 51 Bollnäs

Kostnad och pris för rörmokare i Bollnäs

Beroende på rörmokaren i Bollnäs och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Bollnäs något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Bollnäs och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Bollnäs

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Bollnäs, och här finns ytterligare information om platsen Bollnäs.

Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Yta: 1 287,35 hektar
Invånarantal: 12842, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Bollnäs om du är intresserad av att lära dig mer om Bollnäs, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Bollnäs fanns det totalt 11 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Bollnäs som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Gävleborg.

Akut rörmokare på jour i Bollnäs

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Bollnäs så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Bollnäs så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Bollnäs från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Bollnäs

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Bollnäs rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Bollnäs. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Bollnäs som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Bollnäs.

VVS i Bollnäs - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Bollnäs.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Bollnäs kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Bollnäs.