Rörmokare i Sälen

Rörmokare i Sälen - I Sälen kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Sälen kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Sälen. I Sälen finns det totalt 3 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Sälen rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Sälen.

Rörmokare i Sälen

Här finns en lista över alla rörmokare i Sälen som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Installationsgruppen i Malung AB
Sälenv. 15
780 67 SÄLEN


Fjällvärme I Lindvallen AB
0280 - 880 60Tillers VVS & Fastighetsservice AB
Orrpersv. 2
780 67 SÄLEN

Kostnad och pris för rörmokare i Sälen

Beroende på rörmokaren i Sälen och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Sälen något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Sälen och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Sälen

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Sälen, och här finns ytterligare information om platsen Sälen.

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Sälen om du är intresserad av att lära dig mer om Sälen, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Sälen fanns det totalt 3 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Sälen som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Dalarna.

Akut rörmokare på jour i Sälen

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Sälen så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Sälen så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Sälen från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Sälen

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Sälen rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Sälen. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Sälen som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Sälen.

VVS i Sälen - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Sälen.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Sälen kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Sälen.