Rörmokare i Falun

Rörmokare i Falun - I Falun kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Falun kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Falun. I Falun finns det totalt 16 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Falun rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Falun.

Rörmokare i Falun

Här finns en lista över alla rörmokare i Falun som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

JL Rörservice
Zinkstigen 1 A
791 56 Falun


Bad & Värmebutiken
Centralv. 30
791 46 FALUN


Anders RöR
Haraldsbov. 3 A
791 43 Falun


Björn Montin vvs AB
Vandrarv. 11 E
791 43 Falun


Bäcklins Rör AB, Håkan
Nedre Krondiksv. 2
791 61 Falun


Östner VVS AB
Kyrkbacksv. 33
791 33 FALUN


Imtech Elteknik AB
Västermalmsv. 2
791 77 FALUN


Caverion
Skyfallsv. 2
791 77 FALUN


Kopparberget AB
Hökviken 159
791 91 FALUN


Anders Rörmokeri
Haraldsbov. 3 A
791 43 Falun


Falu Kyla AB
Zettergrens v. 14
791 77 FALUN


Svenska Byggstruktur AB
St. Källviken 85
791 93 FALUNVvs-Tjänst I Falun AB
ängsv


Hyttdrängens Rör & Svets
Krondiksv. 21
791 61 Falun


G2 Commitment KB
Labbarvsv. 19
791 94 FalunDala Rörsystem AB
Sockenv

Kostnad och pris för rörmokare i Falun

Beroende på rörmokaren i Falun och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Falun något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Falun och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Falun

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Falun, och här finns ytterligare information om platsen Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här kan du hitta ytterligare information om orten Falun om du är intresserad av att lära dig mer om Falun, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Falun fanns det totalt 16 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Falun som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Dalarna.

Akut rörmokare på jour i Falun

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Falun så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Falun så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Falun från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Falun

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Falun rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Falun. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Falun som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Falun.

VVS i Falun - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Falun.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Falun kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Falun.