Rörmokare i Karlskrona

Rörmokare i Karlskrona - I Karlskrona kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Karlskrona kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Karlskrona. I Karlskrona finns det totalt 12 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Karlskrona rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Karlskrona.

Rörmokare i Karlskrona

Här finns en lista över alla rörmokare i Karlskrona som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Nättraby Rör
Lindesnäsv. 1
371 45 Karlskrona


Imtech VS-teknik AB
Gullbernav. 10
371 47 Karlskrona


Bergdala VVS AB
Tennv. 10
371 50 Karlskrona


Kakelhuset AB
Järav. 8
371 50 Karlskrona


Isaks Värme & Sanitet, AB
Ängsv. 1
371 45 Karlskrona


Vattenrening Syd AB
Silverv. 15
371 50 Karlskrona


LR Installation, Stortvätt
Gullbernav. 1 D
371 43 Karlskrona


Redmos Rör AB
Silverv. 20
371 50 Karlskrona


Klimatteknik Robin Gladh
Mölletorps gård 1
371 92 KarlskronaSpolarna
Blåportsg. 15


KVT Kyl och Värmepumpsteknik AB
Tennv. 10
371 50 Karlskrona


Bergkvist Karlsson Rör AB
Stortorget 14
371 34 Karlskrona

Kostnad och pris för rörmokare i Karlskrona

Beroende på rörmokaren i Karlskrona och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Karlskrona något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Karlskrona och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Karlskrona

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Karlskrona, och här finns ytterligare information om platsen Karlskrona.

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Karlskrona om du är intresserad av att lära dig mer om Karlskrona, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Karlskrona fanns det totalt 12 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Karlskrona som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Blekinge.

Akut rörmokare på jour i Karlskrona

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Karlskrona så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Karlskrona så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Karlskrona från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Karlskrona

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Karlskrona rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Karlskrona. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Karlskrona som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Karlskrona.

VVS i Karlskrona - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Karlskrona.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Karlskrona kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Karlskrona.