Rörmokare i Karlshamn

Rörmokare i Karlshamn - I Karlshamn kan du hitta skickliga och erfarna rörmokare som kan byta ut, reparera och installera nya rör i din fastighet eller lägenhet. Många rörmokare i Karlshamn kan också hjälpa dig med att installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp samt installera handdukstork och diskmaskin i Karlshamn. I Karlshamn finns det totalt 7 olika rörmokare som du kan anlita för rörläggning. För att få det lägsta priset och den högsta kvaliteten på VVS-arbeten i Karlshamn rekommenderar vi att du besöker flera av de VVS-installatörer som finns med i vår lista nedan. Det är också en bra idé att höra med dina grannar för att få rekommendationer om välrenommerade rörmokare i Karlshamn.

Rörmokare i Karlshamn

Här finns en lista över alla rörmokare i Karlshamn som du kan kontakta för olika typer av rör- och VVS-tjänster.

Mattssons VVS AB, J
Pilv. 14
374 34 Karlshamn


Karlshamns Rörmontage AB
Pilv. 8 B
374 34 Karlshamn


ONE Nordic
Munkahusv.
374 31 KARLSHAMN


Carlshamns Rörteam AB
Erik Dahlbergsv. 101
374 38 Karlshamn


Söderbergs Rörservice AB
Gröna v. 8
374 32 Karlshamn


Jono AB
N. Stillerydsv. 251
374 93 KARLSHAMN


Avs I Blekinge AB
Strömmav. 2
374 32 Karlshamn

Kostnad och pris för rörmokare i Karlshamn

Beroende på rörmokaren i Karlshamn och vilken typ av uppgift som ska utföras varierar priset och kostnaden för att anlita en rörmokare i Karlshamn något. Det bästa är att prata med några olika rörmokare i Karlshamn och få en uppskattning av kostnaden för arbetet.

Rörinfo och fakta om orten Karlshamn

Det finns minst ett företag som är verksamt inom rör- och VVS-branschen i Karlshamn, och här finns ytterligare information om platsen Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du hitta ytterligare information om orten Karlshamn om du är intresserad av att lära dig mer om Karlshamn, förutom om rörmokare.

När du behövde hjälp med rör och rörledningar i Karlshamn fanns det totalt 7 olika rörmokare att välja mellan. Om du inte kan hitta en rörmokare i Karlshamn som du vill anlita kan de söka sig vidare till andra delar av Blekinge.

Akut rörmokare på jour i Karlshamn

Om du behöver hjälp av en rörmokare akut i Karlshamn så finns det ofta fler rörmokare som har jour. Har t.ex. din diskmaksin börjat läcka eller ett avlopp sprungit läck i Karlshamn så kan du prova att akut kontakta någon av rörmokarna i Karlshamn från listan ovan.

 

Bästa och billigaste rörmokaren i Karlshamn

Om du behöver få tag i den rörmokare som är billigast och samtidigt bäst i Karlshamn rekommenderar vi att du pratar med grannar och bekanta för att på så vis samla in tips på en riktigt bra rörmokare i Karlshamn. På så vis kan du hitta en billig rörmokare i Karlshamn som kan hjälpa dig med t.ex. diskmaskin, installera tvättmaskin eller handfat, byta avlopp och installera handdukstork i Karlshamn.

VVS i Karlshamn - badrum, diskmaskin & tvättmaskin

VVS betyder som bekant värme, vatten och sanitet och våra rörmokare erbjuder flera olika typer av tjänster inom VVS i Karlshamn.

Som exempel kan nämnas att de flesta rörmokare i Karlshamn kan hjälpa till med installation och renovering av badrum, diskmaskin och tvättmaskin i Karlshamn.